Saskin Hirsizlar Kamerada

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerince yapilan çalismalarda otomobil ve motosiklet çaldigi belirlenen bir kisi yakalandi. Sahsin motosiklet çaldigi anlar güvenlik kameralarinca kaydedilirken, motosikleti araca yerlestiremeden kaçtiklari görüldü.

Saskin Hirsizlar Kamerada
Edinilen bilgiye göre, Osman Kavuncu Mahallesi Ahmet Gazi Ayhan Bulvari üzerinden motosiklet ve Selçuklu Mahallesi Senkul Sokak üzerinden otomobilin çalinmasi olaylari ile ilgili olarak Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerince çalisma baslatildi. Ekiplerce yapilan çalismalarda her iki olayin süphelisinin A.Ç. oldugu belirlendi. A.Ç.’nin yakalanmasi için operasyon düzenleyen ekipler, sahsi baska bir çalinti araçla Nevsehir’in Ürgüp ilçesinde yakaladi. A.Ç. hakkinda 2 ayri oto ve bir motosiklet hirsizligi olaylari ile ilgili adli islem baslatildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan A.Ç., saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, sahsin motosiklet çaldigi anlar, çevredeki güvenlik kameralarinca kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde motosikleti, yine çaldigi baska bir otomobilin bagajina tam yerlestiremeden götürdügü görülüyor.
Kaynak: İHA