Tekirdag'da 2 Bin 591 Personel Görev Basinda

Tekirdag’da polis, jandarma, saglik, belediye, AFAD ve itfaiye ekipleri yeni yila görevleri basinda giriyor. Vali Aziz Yildirim su anda yaklasik 2 bin 591 personelin yilbasi tedbirleri kapsaminda görevi basinda oldugunu ifade etti.

Tekirdag'da 2 Bin 591 Personel Görev Basinda
Tekirdag Valisi Aziz Yildirim ve esi Güllühan Yildirim, Malkara Uygulama Noktasi’nda ve TOKI Uygulama Noktasi’nda vatandaslarin yeni yila huzurlu ve mutlu bir sekilde girebilmeleri için görevi basinda bulunan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Vali Yildirim, Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel ve Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, daha sonra eski Tekirdag Valiligi önünde bulunan AFAD, polis, jandarma, belediye, saglik ve itfaiye ekiplerinin bulundugu alan gelerek görevi basindaki ekiplerin yeni yilini kutladi.

Sehirde su an hiçbir sorun bulunmadigini aktaran Vali Yildirim, Tekirdag’da suanda 2 bin 591 personelin vatandasin güven ve huzuru için görevi basinda oldugunu ifade ederek, "Ümit ediyorum ki 2022 yilinda insallah Kovid-19 ortadan kalkar ve normal hayatimiza döneriz. Su anda emniyetimizle, jandarmamizla, sahil güvenligimizle, saglik müdürlügümüz, itfaiyemiz, AFAD’imizla, belediyelerimizle, zabitalarimizla hep birlikte görev yapiyoruz. Su anda bütün arkadaslarimiz sahadalar. Yilbasi gecesinin daha sonradan herhangi bir sekilde hafizalarda üzüntülü bir sekilde kalmamasi için arkadaslarimiz gayret sarf ediyorlar" dedi.

Kaynak: İHA