Mugla Protokolünden Yeni Yil Denetimi

Mugla Vali Vekili Ali Yilmaz, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz ve Il Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu ögrencilerin yogun oldugu Mentese Kötekli Mahallesi ve Ula’nin Sakin Kent unvanli Akyaka Mahallesinde denetim yapti.

Mugla Protokolünden Yeni Yil Denetimi
Mugla protokolü Mentese’deki Aydin giris noktasindaki uygulama noktasinda görev yapan emniyet personelinin de yeni yilini kutladi.

Vatandaslarin yeni yila huzur ve güven içinde girmelerinin saglanmasi amaciyla Emniyet ve Jandarma ekipleri eglence mekanlarinda gerçeklestirdikleri denetimlerde isletme sahiplerinden gelen müsterilerin Covid-19 tedbirlerini uymalari konusunda uyarida bulunurken, canli müzik yapan isletmeleri müzik yayinlarinin belirlenen saatte kesilmesi konusunda dikkat etmelerini istediler.

Ula’nin Sakin Kent unvanli Akyaka Mahallesinde de yeni yil programi yapan isletmeleri denetleyen Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz ve Il Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu’na Akyaka’daki bir otel isletme sahibi çiçekle karsiladi. Vatandaslarin yeni yilini kutlayan Il Jandarma Komutani ve Emniyet Müdürü vatandaslarin yeni yili huzur ve güven içinde karsilamalari için Mugla genelinde gece boyunca ekiplerin denetimlerini devam edecegini açikladilar.
Kaynak: İHA