Melek Mosso'dan Hayranlarina Müjde

Mugla’nin Bodrum ilçesinde 14 gündür süren yilbasi konserler serisinde Melek Mosso sahne aldi. Mosso hayranlarina yilbasi müjdesi vererek senfoni orkestrasiyla arabesk bir projeyle sevenlerinin karsisina çikacak.

Melek Mosso'dan Hayranlarina Müjde
Bodrum Belediyesi tarafindan Türkiye’nin en uzun soluklu yilbasi etkinliginin 13’üncü gününde Bodrum Belediye Meydaninda ünlü sanatçi Melek Mosso sahne aldi. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün organize ettigi ’Yilbasi Partisi’ etkinlikleri kapsaminda Melek Mosso’yu dinlemeye için Bodrum Belediye Meydaninda adim atacak yer kalmadi. Meydana sigmayan Mosso hayranlari cadde ve sokaklari kapatti. Yaklasik 10 bin kisinin katildigi konserde Mosso sevilen sarkilarini hayranlariyla paylasti. zaman zaman eglendiren zaman zaman ise duygu dolu anlar yasatan Mosso yaklasik 3 saat sahnede kaldi. Binlerce kisi Mosso’nun sarkilarina eslik etti. Belediye tarafindan yapay kar gösterisi ile vatandaslar unutulmaz Melek Mosso ile unutulmaz saatler yasadi.

Senfoni orkestrasiyla arabesk projesi yolda

Konser öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Melek Mosso, “Pandemide her meslek gruplari ayni sikintiyi çekti bizlerde çektik. Umarim 2022’de bu sagliksiz günler kaybettiklerimiz, üzüldüklerimiz geri kazaniriz. Isimizle ilgili maddi manevi içimizden geçenlerle ilgili umarim herkesin istedikleri ve diledikleri gerçeklesir. 2022 yilinda yeni singlelar gelecek birkaç tane üst üste ondan sonra da yaz boyunca da büyük bir projem var. Melek Mosso senfoni orkestrasiyla arabesk projesi olacak. Bunun ilk defa burada haberini veriyorum. Bodrum’da kesinlikle çikmayi istiyorum, enerjinin yogun oldugu bu sehirde insanlara seslenmek sarki söylemek çok önemli. Bu gecede enerjiyi buradan aliyoruz” dedi.

Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Tutkun, “Ciddi bir kalabalik var, belki yapilan konserlerin en kalabaligi su an da. O anlamda güzel ben Melek Hanima ve ekibine tesekkür ediyorum. Biz ne zaman arasak seve seve baskanim biz Bodrum’u seviyoruz diyorlar. Senfoni orkestrasi arabesk sarkilarin da ev sahipligini yapmaya talibiz. Klip çekmek isterse kaleyi her yeri açariz” diye konustu.

Konser sonunda Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Tutkun, ünlü sanatçi Mosso’ya plaket ve çiçek taktim ederek yilbasi gecesi Bodrumlulari Belediye meydanina bekledigini söyledi.

Kaynak: İHA