Jandarmadan Ruhsatsiz Kahvehaneye Kumar Baskini

Izmir’in Menderes ilçesinde ruhsatsiz bir kahvehaneye baskin yapan jandarma ekipleri, 38 kisiyi kumar oynarken suçüstü yakaladi. Kumar oynayan kisilere toplam 48 bin 96 lira idari para cezasi uygulandi.

Jandarmadan Ruhsatsiz Kahvehaneye Kumar Baskini
Izmir Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Menderes ilçesi Çileme Mahallesi’nde bulunan ve isletmeciligini A.K.’nin yaptigi ruhsatsiz bir kahvehanede tombala oynatildigi bilgisi üzerine çalisma baslatti. Menderes Ilçe Jandarma Komutanligi ve Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ekipleri, Menderes Cumhuriyet Bassavciliginin talimatlari dogrultusunda 31 Aralik gecesinin ilk saatlerinde adrese baskin yapti. Düzenlenen operasyonda 38 kisi, kumar oynarken suçüstü yakalanirken kumar oynadigi tespit edilen kisilere toplam 48 bin 96 lira idari para cezasi uygulandi.

Öte yandan isletme mühürlenirken kumar oynamak için kullanilan materyallere de ekipler tarafindan el konuldu. Isletme sahibi A.K. hakkinda, "Kumar Oynamak Için Yer ve Imkan Saglamak" suçundan adli islem baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA