Itfaiye Ekipleri Yeni Yilda Da Görev Basinda

Ankara Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yilbasinda da araliksiz çalisiyor.

Ankara Büyüksehir Belediyesine bagli itfaiye ekipleri yeni yila çalisarak giriyor. Yeni yila ailelerinden uzak çalisarak giren itfaiye çalisanlari mesailerinin basinda yogun çaba sarf ediyor. Yeni yilin herkes için hayirli olmasi temennisinde bulunan itfaiye ekipleri, 2021 yilinin son saatlerine kadar görevlerinin basinda olduklarini ifade etti.

12 yildir Ankara Büyüksehir Belediyesi’nde görev yapan itfaiye çavusu Orhan Çinar, “2021 yilinin son saatlerinde bile görevimizi yapmak için buradayiz. 2021 yilinda halkimiz ve devletimiz için sancili dönemlerden geçtik. Orman yanginlari ve sel felaketleri meydana geldi. Bu olaylarda görev aldik. Ne yazik ki üzücü olaylarla karsilastik. Kastamonu’daki selde mahsur kalan insanlari kurtardik. Allah’a sükürler olsun bu dogal afetler sona erdi. Milletimizin yeni yili hayirli olsun" dedi.

Bir buçuk yildir Ankara Büyüksehir Belediyesi itfaiyesinde görev yaptigini dile getiren itfaiye eri Zafer Varol , “Ekip arkadaslarimizla ve amirlerimizle beraber yilin son nöbet bize nasip oldu. Insallah yeni yilin herkes için hayirli olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA