GÜNDEM ÖZETI / 31 Aralik 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Baskani Mustafa Sentop, Darülaceze sakinleri ile bir araya gelecek.

(Istanbul/13.30)

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Serik 2 Atik Su Aritma Tesisi ve Baglantili Altyapi Tesislerinin açilisini yapacak.

(Antalya/15.00)

EKONOMI FINANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, Filyos Limani'nda bakim çalismasi devam eden Yavuz sondaj gemisi personeli ve aileleriyle bulusacak, gemiden Karadeniz'de sondaj çalismalarina devam eden Fatih ve Kanuni sondaj gemilerine canli baglanti gerçeklestirecek.

(Zonguldak/19.00/21.00) ???????

2- TÜIK, kasim ayi dis ticaret istatistikleri ile hizmet üretici fiyat endeksini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

2- Kovid-19 salginin ikinci yildönümünde ilk vakalarin ortaya çiktigi Çin'in Vuhan kentindeki durum ve salginla mücadeleyle ilgili gelismeler takip ediliyor.

(Vuhan)

SPOR

1- Herbalife Nutrition Kadinlar Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasi baslayacak; BOTAS-Fenerbahçe Safiport ve UMF Yapi Izmit Belediyespor-Nesibe Aydin maçlari yapilacak.

(Ankara/13.00/Kocaeli/13.30)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.
Kaynak: AA