Muhtarlar Havza OSB'yi Gezdi

Havza Kaymakamligi, Belediye ile Havza Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) is birliginde muhtarlar, Havza Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette muhtarlar, üretime geçen fabrikalar, insasi devam eden yatirimlar ve OSB'nin genel durumu hakkinda bilgilendirildi.

Kaymakam Cengiz Nayman, Havza OSB'nin yogun talep gördügünü dile getirerek, "Havza için önemli çalismalara imza atilmakta. Bunun en önemli örnegi Havza OSB. Insallah Havza göç veren degil, göç alan bir ilçe olacak. Degerli muhtarlarimizin yapilan çalismalari yerinde görmeleri için böyle bir gezi düzenlendik." dedi.

Belediye Baskani Sebahattin Özdemir de Havza OSB'nin sadece Havza için degil, bölge için önemli oldugunu vurgulayarak, "Taleplere cevap verebilmek adina genisleme çalismalarina basladik. Insallah ilave 3 bin 500 dekar ilave alanla Havza OSB'nin toplam alanini 4 bin 500 dekara çikaracagiz." diye konustu.

Havza TSO Yönetim Kurulu Baskani Erkan Acar ise Havza OSB'de sanayi arazilerinin yüzde 50'sinin doldugunu belirterek, "Havza'nin gelecegi burasi. Kirsal mahallelerimizden daha fazla göç olmamasi ve gidenleri geri gelmesi için çalismalarimiza devam ediyoruz." ifadesini kullandi.

Havza Muhtarlari Dernegi Baskani Ahmet Çavdar da program nedeniyle tesekkür etti.

Kaynak: AA