Ibrahimce Polis Merkezi'nin Temeli Atildi

Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin yapimini üstlendigi, Edremit Ibrahimce Polis Merkezi Binasinin temel atma töreni gerçeklestirildi.

Ibrahimce Polis Merkezi'nin Temeli Atildi
Ilçenin acil ihtiyaçlari arasinda yer alan Ibrahimce Mahallesi Polis Merkezi Binasi ihtiyacini, ‘Ibrahimce Mahallesi Iyilestirme Çalismasi’ kapsaminda Balikesir Büyüksehir Belediyesi gerçeklestiriyor. Içerisinde 2 adet nezarethane, idari ve amir bürolari, dinlenme alani ve islak hacimlerin bulundugu taban alani 76 metrekare, 2 katli, toplam insaat alani 152 metrekare olacak sekilde projelendirilen polis merkezi binasinin temeli, protokol mensuplarinin katilimiyla dualar esliginde atildi.

Törene, Kaymakam Ahmet Odabas, Ilçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer, Ilçe Müftüsü Ahmet Yayla, Balikesir Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mehmet Akif Sencan, Ibrahimce Mahallesi Muhtari Hüseyin Çanakli, AK Parti Ilçe Baskani Ekrem Umutlu, Büyüksehir Belediyesi’nin proje sorumlulari, emniyet mensuplari ve mahalle halki katildi.

Açilis töreninde Müftü Ahmet Yayla dualar okudu ve kurban kesildi. Mahalle halki ve Muhtar Hüseyin Çanakli, yetkililere tesekkür ederek, “Mahallemizde polis merkezi binasi ihtiyacini karsilayan Balikesir Büyüksehir Belediyemize, bu projenin takipçisi olan Kaymakamimiz ve AK Parti Ilçe Baskanimiza tesekkür ediyoruz. Insallah polis merkezimiz faaliyete basladiginda mahallemizdeki asayis olaylari azalacak ve huzurun saglanmasi kolaylasacaktir” dedi.

AK Parti Edremit Ilçe Baskani Ekrem Umutlu da, “Ilçemizin ihtiyaçlarini bir bir tespit ediyor, gerek devlet yatirimlari ile gerekse Büyüksehir Belediyemizin yatirimlariyla çözüyoruz. Ibrahimce Mahallemizin önemli ihtiyaci olan polis merkezi binasi ihtiyacini da projelendirdik ve yapimini Balikesir Büyüksehir Belediyemiz üstlendi. Bugün temelini attigimiz binamiz insallah kisa zamanda tamamlanacak ve faaliyete baslayacaktir. Ilçemize bu hizmetin kazandirilmasinda önemli katkilari olan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Yücel Yilmaz ve ekibine tesekkür ediyoruz. Ilçe Emniyet Müdürlügümüze ve halkimiza hayirli ugurlu olmasini diliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA