Darica'da En Özel Etkinlik

Darica Belediyesi, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla özel etkinlik düzenledi.

Darica'da En Özel Etkinlik
Darica genelinde egitim veren özel uygulama siniflarinda egitim gören özel ögrencilerle Darica Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezinde (DAREN) egitim gören kursiyerlere yönelik gerçeklesen etkinlige, Darica Kaymakami Yüksel Kara, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, AK Parti Darica Ilçe Baskani Ufuk Acay ve AK Parti Darica Ilçe Kadin Kollari Baskani Selma Gülenç ile birlikte engelli vatandaslar ve aileleri katildi.

DAREN’de egitim gören engelli vatandaslarin kurslarda ögrendikleriyle ortaya çikardiklari eserlerin sergilendigi etkinlikte, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da protokolle birlikte sergiyi gezerek, eserleri inceledi. Engelli vatandaslarin hünerlerini sergiledigi ve el emegi göz nuru ürünlerinin yer aldigi sergi büyük begeni gördü. Sergi sonunda çesitli aktivite ve eglencelerin oldugu gösteriler sahnelenirken, engelli vatandaslar ve aileleri keyifli anlar yasadi.

"Her zaman yaninizdayiz"

Engelli bireylere her zaman destek olduklarini belirten Baskan Biyik, "Hepimizin bir engelli adayi oldugunu unutmadan hareket etmeliyiz. Engelli kardeslerimiz sans verildiginde neleri basarabileceklerini sergideki eserleriyle ortaya koymuslar. Bizler de Darica Belediyesi olarak engelli kardeslerimizin de kendilerini en iyi sekilde yetistirmeleri adina DAREN bünyesinde açtigimiz kurslarla egitim veriyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da engelli kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA