Cevahir Kafe Restoran Engellileri Agirladi

Van’da Cevahir Kafe Restoran, ‘3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ kapsaminda ‘Van Isitme Engelliler ve Aileleri Dernegi’ bünyesindeki mülteci ve Vanli engelli bireyleri agirladi.

Cevahir Kafe Restoran Engellileri Agirladi
Van’da kuruldugu günden itibaren yöre halkina kaliteli hizmetin yani sira sosyal sorumluluk çerçevesinde düzenledigi etkinliklerle de ön plana çikan Cevahir Kafe Restoran, ‘3 Aralik Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Van Isitme Engelliler ve Aileleri Dernegi bünyesinde egitim gören engelli mültecileri agirladi. Konuyla ilgili açiklamada bulunan Isletme Müdürü Cihan Akbal, “Her çocuk özel ve essizdir. Bizim için engel, sadece ön yargilardir. Cevahir Kafe Restoran ailesi olarak bugün hem mülteci hem de Vanli engelli kardeslerimizi agirlamaktan gerçekten büyük mutluluk duyduk. Engelli kardeslerimizi; acinacak, yardim edilecek, üzülecek veya geri planda kalacak bir kesim olarak görmüyoruz. Bilakis saglanacak istihdam durumunda, onlarin en iyisini yapacaklarina inancimiz tamdir. Bizler empati duygusu gelismis kisiler olarak, sadece bugün degil her daim onlarin yanindayiz. Sadece sosyallesmeleri için degil, hayatlarinin her aninda kardeslerimizle olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Van Isitme Engelliler ve Aileleri Dernegi Baskani Filiz Yörükoglu ise ilgi ve alakalarindan dolayi Cevahir Kafe Restoran sahibi ve çalisanlarina tesekkür ederek, çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA