Aliaga'da 'Okul Bahçemi Paylasiyorum' Etkinligi

Aliaga’da ‘Okul Bahçemi Paylasiyorum’ projesi kapsaminda özel egitim ögrencilerinin katilimiyla fidan dikim etkinligi gerçeklestirildi.

Aliaga'da 'Okul Bahçemi Paylasiyorum' Etkinligi
Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçeklestirilen etkinlige Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Ilçe Milli Egitim Müdürü Dr. Erdogan Akyüz, siyasi parti temsilcileri, ögretmenler, ögrenciler ve aileleri katildi.

Aliaga Özel Egitim Uygulama Merkezi ögrencileri Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ile birlikte fidan dikti. Fidanlari toprakla bulusturan ögrenciler keyifli anlar yasadi. Fidanlara can suyu veren ögrencilerin mutluluguna ortak olan Baskan Serkan Acar, “Her biri çiçek olan çocuklarimizla birlikte bugün fidan diktik. Çiçeklerimizi asla soldurmayacagiz” dedi.

Ögrencilere özel anlar yasatan fidan dikim etkinligi çekilen hatira fotograflariyla son buldu.

Aliaga Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Sitki Ari, gerçeklestirilen etkinlikle ilgili sunlari söyledi:

“Okul Bahçemi Paylasiyorum projesi kapsaminda Çaltilidere’deki Özel Egitim ögrencilerimizi okulumuza davet ederek fidan dikim etkinligi gerçeklestirdik. Özel Egitime muhtaç çocuklarimizin bir saat dahi olsa sosyallesmelerini saglayarak onlarin mutluluguna katkida bulunmayi amaçladik. Bu çocuklarimiza küçük sorumluluklar vererek bazi seyleri basarabilecekleri hissiyatini onlarda uyandirmak istedik. Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Dr. Erdogan Akyüz’ün destekleriyle projemizi gerçeklestirdik. Çocuklarimiz için faydali olan bu projede emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA