Yildirim'da Narko Rehber Egitimi
Yildirim Belediyesi, gelecegin teminati çocuklari ve gençleri uyusturucudan uzak tutmak maksadiyla Içisleri Bakanligi’nin hayata geçirdigi ‘En Iyi Narkotik Polisi: Anne Projesi’ne tam destek veriyor.

Destekledikleri projeler ile madde bagimliligina karsi mücadele ettiklerini belirten Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Madde bagimliligini, insanligi tehdit eden büyük bir tehlike olarak görüyoruz. Yarinlarimizin teminati gençlerimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak en önemli vazifemizdir. Bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya haziriz” dedi.
Bilhassa anne ve babalara büyük görev düstügünü söyleyen Yilmaz, ebeveynlerin çocuklarinin davranislarindaki degisimleri gözlemlemelerini ve arkadas çevrelerini iyi tanimalari gerektigini ifade etti.
