Sehirle Bütünlesen Üniversite

Üniversite-sehir bütünlesmesine katki saglayan ve halka gönül köprüleri kuran Düzce Üniversitesi, "Açik Kampüs" uygulamasi kapsaminda Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerini konuk etti.

Sehirle Bütünlesen Üniversite
Halkin Düzce Üniversitesi’ni daha yakindan tanimasini saglamak amaciyla her ayin son Çarsamba günü düzenlenen "Açik Kampüs" uygulamasinda konuk ögrenciler, ögretmenleri rehberliginde; Mühendislik, Egitim, Fen Edebiyat, Isletme Fakülteleri ile sosyal ve sportif tesisleri ziyaret etti.

Düzce Üniversitesi yetkilileri; Fakültelerin bölümleri, egitim-ögretim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikleri, kampüs hayati ve istihdam olanaklari hakkinda ögrencileri bilgilendirdi. Düzce Üniversitesi’nin teknolojik olanaklari yüksek dersliklerini, modern sosyal tesislerini, canli ve renkli kampüs yasamini yakindan görme imkani elde eden ögrenciler, merak ettikleri konulari ve akillarindaki soru isaretlerini gidermis oldu.

Programin sonunda Düzce Üniversitesi Isletme Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Öcel tarafindan Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmenlerine ve ögrencilerine Açik Kampüs Diplomasi takdim edildi. Bu temsili diploma ile Düzce Üniversitesi gönüllüsü olan konuk ögrenciler, kendilerine bu firsati saglayan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar basta olmak üzere Düzce Üniversitesi Yönetimine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA