2021'De Keçiören'e Rekor Park Yatirimi

Keçiören Belediyesi park, bahçe ve yesil alan yapim çalismalarini 2021 hizmet yilinda da sürdürdü.

2021'De Keçiören'e Rekor Park Yatirimi
Keçiören Belediyesi ilçedeki sosyal donati alanlarinin sayisini artirmak ve vatandaslara konforlu bir yasam sunmak için park, bahçe ve yesil alan yapim çalismalarini 2021 hizmet yilinda da hiz kesmeden sürdürdü.

Keçiören belediyesinin çalismalarina iliskin degerlendirme yapan Belediye Baskani Turgut Altinok, 2021’de çok verimli hizmetler ortaya koyduklarini ve birçok projenin açilisini gerçeklestirdiklerini söyleyerek sunlari aktardi:

“2021’i Keçiören Belediyemiz çok verimli geçirdi. Ciddi yatirim yaptik, birçok eser insa ettik.15 yilda yaptigimiz parklarin yüzde 80’ini 2,5 yilda yeniden yaptik. Oyun setlerini degistirdik, spor aletlerini yeniledik, yesil alanlari güzellestirdik, bakimlarini yapip yeniledik. Bu bir rekordur. 70 yeni park ve yesil alan yaptik. Keçiören Türkiye’nin en yesil ilçesi, en çok parki olan kentidir. Tabi bunlarin bakim maliyetleri de çok yüksek ama Rabbime sükür bütçemizi dogru kullandik, israf yapmadik. Bu sayede paramizin bereketi artti ve bol yatirim yaptik. Su an parklarimiz piril piril. Geri kalanlari da insallah restore etmeye, yeniden yapmaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA