Whatsapp Sipariş Özelliği Nedir?

Whatsapp sipariş özelliğinin çıkacağının duyurulmasının ardından birçok kullanıcı konuyla ilgili detayları merak etti. en sık aratılanlar arasında ise Whatsapp sipariş özelliği nedir sorusu yer aldı. Peki, Whatsapp sipariş özelliği nedir? Whatsapp sipariş özelliği ne zaman gelecek? whatsapp sipariş özelliği ne demek? İşte merak edilenler...

Whatsapp Sipariş Özelliği Nedir?
Whatsapp tarafından sipariş özelliğinin ortaya atılması birçok kişi tarafından ilgiyle karşılandı. Whatsapp ‘ın yapacağı bu özellik sayesindeki çevredeki işletmelerden sipariş verilebilecek. Bu sebeple haberi duyanlar konuyla ilgili birçok detayı merak etti. Konu kapsamında sık sık araştırılanlar arasında Whatsapp sipariş özelliği nedir ve Whatsapp sipariş özelliği ne zaman gelecek soruları oldu. Bu özellikle berber uygulama üzerindeki yakın yerler kolaylıkla bulunabilecek. Whatsapp sipariş özelliği nedir ve Whatsapp sipariş özelliği ne zaman gelecek sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Whatsapp Sipariş Özelliği Nedir?


Whatsapp’a yeni gelecek özellikler arasında belirtilen sipariş uygulaması birçok kişi tarafından merak edildi. Bu sebeple sık sık aratılan konular arasında Whatsapp sipariş özelliği nedir sorusu yer aldı. Bu özellik sayesinde uygulama üzerinden yakın çevrede yer alan restoran, bakkal, giyim mağazaları ve benzeri işletmelere kolaylıkla ulaşılabilecek. Whatsapp’ın yöneticileri arasında yer alan Will Cathcart’ın da bu konu hakkında bazı açıklamaları bulunuyordu. Daha önce belirtilenlere göre mahalle kafesi, çiçekçi, giyim mağazası ve benzeri yerel mağazalara ulaşım kolaylaşacak.


Whatsapp Sipariş Özelliği Nedir?

Whatsapp Sipariş Özelliği Nasıl Çalışır?


Whatsapp sipariş özelliği hakkında birçok detay merak ediliyor. Konu kapsamında sık sık aratılanlar arasında Whatsapp sipariş özelliği nasıl çalışır sorusu da oldukça aratıldı. Bu özelliği duyan ve konu hakkında heyecan duyan birçok kişi sistemin nasıl işleyeceği hakkında tahminler yürütmeye başladı. Whatsapp üzerinden yakındaki işletmeler kısmına geçiş yapılabilecek. Bu kısımda ise birçok restoran ve kafe sergilenecek. İşletmelere daha kolay bir ulaşım sağlanması söz konusu olacak. Fakat birçok kişi Whatsapp üzerinden direkt sipariş verilip verilmeyeceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple sipariş özelliğini duyan birçok kullanıcı uygulamanın ne zaman faaliyete geçeceği hakkında araştırmalara başladı. Arama motorlarına sık sık sorulan sorulardan biri de bu belirtilen sistemin ne zaman kullanıma açılacağı konusu oldu.


Whatsapp Sipariş Özelliği Nedir?

Whatsapp Sipariş Özelliği Ne Zaman Gelecek?


Whatsapp’ın yakındaki işletmeleri sergileyeceği yeni özelliğin duyurulmasının ardından konu hakkında birçok detay merak edildi. Özellikle bu uygulamanın ne zaman işler hale geleceği merak konusu oldu. Kullanıcılar bu sebeple Whatsapp sipariş özelliği ne zaman gelecek sorusuna cevap aramaya başladı. Tüm İOS ve Android cihazlarda yer alacak sistemin ne zaman çıkacağı henüz belirtilmedi. Yakındaki restoran ve kafelere ulaşımın daha kolay sağlanacağı belirtilse de siparişler için ödeme ve seçme aşamasının Whatsapp üzerinden yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Sadece yerel dükkanların numarasına ulaşımın daha kolay olacağı tahmin edilse de Whatsapp tarafından yapılacak bir sürprizle beraber sipariş uygulaması da ortaya çıkarılabilir. Whatsapp’ın bu sipariş özelliğinin duyurulmasıyla beraber konu sosyal medya üzerinde patlama etkisi yarattı. Birçok kişi bu sistemin ne zaman faaliyete geçeceği hakkında araştırmalara başladı. Henüz bir tarih belirlenmese de yerel işletmeler uygulamasının Whatsapp üzerinden yakın zamanda kullanıma açılması bekleniyor.