Tokat Jandarma Komutanliginda 6 Ikiz Kardes Askerlik Görevini Yapiyor

Tokat Il Jandarma Komutanligi bünyesinde 6 ikiz kardes vatani görevini yapiyor.

Sanliurfa, Sivas, Gaziantep, Kirklareli, Kayseri ve Erzincan'dan gelen Alper ve Altan Gider, Hasan ve Hüseyin Dursun, Ismail ve Ibrahim Köz, Mehmet ve Necip Kaplan, Gültekin ve Dogukan Eker ile Tahir ve Mehmet Eles isimli ikiz kardesler, askerlik görevlerini Tokat Il Jandarma Komutanligina bagli birliklerde sürdürüyor.

Tokat Valisi Ozan Balci, Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Il Jandarma Komutani Albay Bahri Bostanci, Il Emniyet Müdürü Armagan Adnan Erdogan, Il Genel Meclis Baskani Erol Duyum, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve Tokat Agir Ceza Mahkemesi Baskani Mehmet Ali Turgut Alp, vatani görevini yapan ikizlerle Il Jandarma Komutanliginda bir araya gelerek, birlikte yemek yedi.

Vali Balci, bir tesadüf eseri 6 ikizin Tokat'ta askerlik görevlerini yaptigini belirterek, "Kendileriyle tanismaktan çok mutlu oldum. Mehmetçiklerimize vatan görevlerinde kazasiz belasiz, hayirli görevler diliyorum. Hayirli tezkereler diliyorum. Allah onlara kaza bela vermesin. Saglik afiyet versin." ifadesini kullandi.

Ikizlerden Alper Gider, dogduklarindan bu yana birlikte olduklarini dile getirerek, "Burada da ayirmadiklari için komutanimiza tesekkür ediyorum. Koguslarimiz ayni, çalistigimiz yerlerimiz ayni." dedi.

Altan Gider de ayni yerde görev verdikleri için komutanlarina tesekkür etti.

Kaynak: AA