Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde ulasim kontrollü saglaniyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun 0-6. kilometrelerindeki Yilankale-Ceyhan Yumurtalik kavsaklarinda yapim çalismasi nedeniyle ulasim kontrollü gerçeklestiriliyor.

TEM Otoyolu'nun Gümüsova-Kavacik Kavsagi kesimlerindeki viyadüklerin genlesme derzi onarim çalismalari sebebiyle 22.00-06.00 saatlerinde serit daraltmasi yapiliyor.

Izmir-Aydin Otoyolu'nun 5-7. kilometrelerindeki Kizilcapinar-1 viyadügünde derz onarim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun (Izmir Körfez Geçisi ve baglantili yollari dahil) Bursa Bati-Karacabey kavsaklari 34-40. kilometrelerinde bakim ve onarim çalismasi nedeniyle Izmir istikametinde bant aktarmasi yapiliyor. Bu kesimde ulasim Istanbul istikametinden iki yönlü devam ediyor.

Edirne-Istanbul yolunun 46-47. kilometrelerinde hizli tren çalismalari sebebiyle Istanbul istikameti trafige kapatilarak, ulasima Edirne istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 1-6. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Beysehir-Seydisehir yolunun 13-14 ile 22-26. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü saglaniyor.

Gerede-Kizilcahamam yolunun 19. kilometresindeki Aktas-2 Köprüsü'nde onarim çalismalari sebebiyle yolun iki istikameti de trafige kapatilarak, ulasim servis yolundan iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Silifke-Erdemli-İçel yolunun 51-53. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü devam ediyor.

Kayseri-Kirsehir yolunun 104-105. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle ulasima bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Kaynak: AA