Fadiloglu'dan, Memuru Memnun Edecek Imza

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, BEM-BIR-SEN Genel Baskani Levent Uslu ile birlikte Sehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan memurlarin yararlanacagi Sosyal Denge Sözlesmesi’ni (SDS) imzaladi. Baskan Fadiloglu, yüzde 120 tavan orandan imzaladiklari sözlesmenin hayirli ve bereketli olmasini diledi.

Fadiloglu'dan, Memuru Memnun Edecek Imza
BEM-BIR-SEN Genel Merkezi’nde düzenlenen programa; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, BEM-BIR-SEN Genel Baskani Levent Uslu, BEM-BIR-SEN Genel Baskan Yardimcilari, BEM-BIR-SEN Gaziantep Sube Baskani Mehmet Zeki Ögücü katildi.

Sehitkamil Belediyesinde görev yapan memurlara yönelik düzenlenen Sosyal Denge Sözlesmesi; Baskan Ridvan Fadiloglu, Baskan Levent Uslu ile Sube Baskani Mehmet Zeki Ögücü tarafindan imzalandi.

“Çalismalarimizda, personellerimizin alin teri ve emegi var”

Imza sonrasi degerlendirmede bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Amacimiz, milletimize verdigimiz hizmetin kalitesini daha da arttirmaktir. Yaptigimiz her is, bir ekip isidir. Çalismalarimizda, personellerimizin alin teri ve emegi var. Bu emegin ve alin terinin karsiligini idare olarak çalisanlarimiza en üst düzeyde vermek adina gayret gösteriyoruz. BEM-BIR-SEN ile memur personelimize yönelik Sosyal Denge Sözlesmesi’ni, tavan orandan (yüzde 120) imzaladik. Sehitkamil ilçemize hizmet eden tüm mesai arkadaslarimiza hayirli, bereketli olsun. Sözlesmenin, çalisma arkadaslarimizin motivasyonunu arttiracagina inaniyorum. Allah, bulundugumuz yerlerde hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin” dedi.

“Tüm güçlerini ortaya koyacaktir”

BEM-BIR-SEN Genel Baskani Levent Uslu, sözlesmenin hayirlara vesile olmasini dileyerek memurlar adina Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’na tesekkür etti. Uslu, “Baskanimiz atmis oldugu bu imza ile memurlarinin yaninda oldugunu tescillemistir. Memurlarimiz da Sehitkamil’e daha iyi hizmet etmek için tüm güçlerini ortaya koyacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA