Delmicron Nedir? Delmicron Varyantı Var Mı?

Koronavirüs salgınında iki mutasyonun birleşimiyle yeni bir varyant ortaya çıktığı iddiaları birçok kişinin ilgisini çeken konular arasında yer aldı. Peki, Delmicron varyantı nedir? Delmicron varyantı var mı? Delmicron varyantı nerede çıktı? İşte detaylar...

Delmicron Nedir? Delmicron Varyantı Var Mı?
Koronavirüs çıktığı ilk andan itibaren tüm dünyayı etkisi altına alarak hayatımızı oldukça olumsuz etkiledi. Kontrol altına alındığının düşünülmesinin ardından yeniden ortaya çıkan çeşitli varyantlar sebebiyle sürekli yeni tedbirler alınmaya başladı. Son olarak ortaya çıkan Omicron varyantıyla birçok ülke giriş ve çıkışları kapatmıştı. Bu durumun ardından varyanta ilgili son gelişmeler merak ediliyordu. Ortaya atılan iddialara göre Omicron varyantı ile daha önce ortaya çıkan delta varyantının bir araya geldiği belirtildi. Delta ve Omicron varyantlarının birleşerek Delmicron varyantını ortaya çıkardığı iddiası çoğu kişi tarafından endişeyle karşılandı. Bu sebeple sık sık aratılanlar arasında Delmicron nedir ve Delmicron varyantı var mı soruları yer aldı. Uzmanlar tarafından konuyla ilgili birçok açıklama gelmesiyle delmicron varyantıyla ilgili araştırmalar hızlandı. Delimicron varyantı var mı ve Delmicron varyantı nedir sorusuna cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


Delmicron Nedir? Delmicron Varyantı Var Mı?

Delmicron Varyantı Nedir?


Delmicron varyantı koronavirüsün ortaya çıkardığı iki mutasyonun birleşimi olarak adlandırılıyor. Delta ve Omciron varyantlarının birleştiği ve Delmicron’u ortaya çıkardığı iddiası birçok kişinin korkuya kapılmasına neden oldu. Bu sebeple birçok kişi arama motorlarına yönelerek Delmicron varyantı nedir ve Delmicron varyantı var mı sorularına cevap aramaya başladı. Hindistan’ın Maharcasthra eyaletindeki bir uzmanın bu varyantı ileri sürdüğünü belirten haberler sosyal medyada gündem oldu. Hızla araştırılan konu hakkında birçok kişi endişelenerek gerçekten böyle bir varyantın olup olmadığını merak etti. Bangalore Tata Genetik ve Toplum Enstitüsü Müdürü Kumar Mishra konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında “ Delmicron yanıltıcı bir terimdir. Bu isimde bir varyant yoktur. Bir kişinin koronavirüsün bu iki çeşidi ile enfekte olması mümkündür. Ancak bu ihtimal oldukça düşüktür.” ifadelerini kullandı.


Delmicron Nedir? Delmicron Varyantı Var Mı?

Delmicron Varyantı Var Mı?


Delmicron varyantının ortaya çıktığını belirten haberlerin ardından birçok kişi Delmicron varyantı var mı sorusuna cevap aramaya başladı. Bangalore Tata Genetik ve Toplum Enstitüsü Müdürü Kumar Mishra böyle bir varyant olmadığını belirtirken konuyla ilgili olarak tam tersi yönde yapılmış açıklamalarda bulunuyor. Delmicron varyantının olmadığını ve eğer böyle bir varyant ortaya çıkarsa bunun Dünya Sağlık Örgütü tarafından duyurulacağı yine Mishra tarafından belirtilenler arasında yer alıyordu. Konuyla ilgili Hindistan’dan Dr. Shashank Joshi tarafından Times of India'ya verilmiş bir röportajda "Delmicron, Delta ve Omicron'un Avrupa ve ABD'de yükselişinin ardından ortaya çıktı. Delmicron, hem Delta hem de Omicron'un başak proteinlerinin bir bileşimine sahip çifte bir varyant"ifadelerini kullanması birçok kişinin kafasını karıştırdı. Birçok kişi Delmicron varyantının var olup olmadığı hakkında şüpheye düştü. Konuyla ilgili araştırmalara devam edenler ise delmicron ile ilgili güncel haberleri ilgiyle bekliyor. Delmicron varyantının var olmadığına inanan birçok kişi ise ancak Dünya Sağlık Örgütü tarafından böyle bir varyantın var olduğu belirtilirse Delmicron varyantına inanacağını belirtti. Soyal medyayı ikiye bölen ve birçok tartışma yaratan Delmicron varyantı hakkında gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.