Altindag'da Fiyat Denetimi

Altindag Belediyesi Zabita ekipleri, döviz kurlarindaki düsüsün fiyatlara yansiyip yansimadigini tespit etmek için ilçe genelinde marketlerde denetim gerçeklestirdi.

Altindag'da Fiyat Denetimi
Altindag Belediyesi zabita ekipleri sahaya indi, market market gezdi. Zabita ekipleri, vatandasin magdur olmamasi için, raflardan aldiklari ürünlerin etiketlerini kasa fiyatlari ile karsilastirdi. Satilan her türlü ürünün gramaji, fiyat ve irsaliye karsilastirmasi, tüketim tarihi ve diger kurallara uygunluk konularinda inceleme yapan ekipler, döviz kurundaki düsüsün ürün fiyatlarina yansiyip yansimadigini titizlikle kontrol etti. Fiyat farki tespit edilen marketler hakkinda islem uygulandi. Fahis fiyat konusunda tespit edilen usulsüzlükler ise ilgili bakanliklara zabita ekipleri tarafindan rapor ediliyor.

“Vatandaslarimizin içi rahat olsun”

Altindagli vatandaslarin gönül rahatligiyla alisveris yapabilmesi için ne gerekiyorsa yaptiklarini söyleyen Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci “Firsatçiliga ve stokçuluga asla izin vermeyecegiz. Ekiplerimiz görev basinda... Vatandaslarimizin içi rahat olsun” dedi.

Vatandaslardan gelen “Raf fiyati ile kasadaki fiyat farkli çikiyor” yönündeki sikayetleri mutlaka dikkate aldiklarini vurgulayan Baskan Balci, vatandaslarin karsilastiklari her türlü olumsuzlugu Altindag Belediyesi’nin 444 39 19 numarali Altin Masa hattina bildirebileceklerini hatirlatti.
Kaynak: İHA