Uçar Güven Tazeledi

Balikesir’in Bandirma Ilçesinde Engelli ve Engelli Aileleri Derneginin 6.Olagan Genel Kurulunda baska aday çikmayinca Dernek baskani Hüseyin Uçar, yapilan açik oylamada yeniden baskanliga seçildi.

Uçar Güven Tazeledi
Bandirma Engelli ve Engelli Aileleri Dernegi 6. Olagan Genel Kurulu, dernegin sahilde bulunan cadir kafede gerçeklestirildi.

Divan Baskanligini Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit ve Dul Yetimleri Dernegi Bandirma Subesi Baskani Ecevit Karakoyun ’ un yaptigi genel kurul saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Daha sonra faaliyet raporu okundu. Okunan faaliyet raporunun yapilan açik oylama sonucu oy birligi ile kabul edilmesinin ardindan seçimlere geçildi. Seçimler öncesinde divana Hüseyin Uçar listesi ulasti. Daha sonra Güven Tosun aday olmak istedi. Divan kuruluna adaylik dilekçesine ulastiramadigi için adayligi kabul edilmedi. Yapilan açik oylamada Hüseyin Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri oy birligi ile seçimi kazandi. Uçar baskanliginda Yönetim Kurulu Volkan Sahan, Burak Dündar, Gökhan Akçal ve Lamia Saniye Isik yer aldi. Seçimkerden sonra Genel Kurul sona ererken seçimi kazanan Hüseyin Uçar, üyelere bir tesekkür konusmasi yaparken, dernek üyeleri de Uçar’ i kutladi.
Kaynak: İHA