Bitlis'te Kayak Sezonu Açildi
Türkiye’nin en fazla kar yagisi alan illerinin basinda gelen Bitlis’te karin cefasini çeken vatandaslar, pistler açilinca sefasini da sürüyor.

Günlük ziyaretçi sayisinda önemli bir artis yasanan kayak merkezleri, gün içerisinde 10.00-16.00 saatleri arasi hizmet veriyor. Kar kalinligi kent merkezinde 1 metreye, yüksek kesimlerde ise yaklasik 2 metreye ulasirken, vatandaslar kayak sporunu özlediklerini belirttiler.
Bitlis Gençlik Spor Il Müdürlügü Erhan Onur Güler Kayak Merkezi Sorumlusu Sani Koçyigit, yeterli karin yagmasiyla pisti tam anlamiyla açtiklarini belirterek, kayak sever vatandaslari kayak yapmaya davet etti.
Hem kayak sever hem de kayak hocaligi yapan Yusuf Ziya Erem ve Mesut Höyüt ise kayak tesisinde gelecegin kayakçilarini yetistiriyor.
Vatandaslardan Fadil Kara da, kayak sezonunun açildigini ifade ederek hayirli ugurlu olmasi dileklerinde bulundu.
