Antalya'da 3 Katli Apartmanda Yangin Panigi

Antalya’da 3 katli bir apartmanin birinci katinda çikan yangin korku dolu anlar yasatti. Dumandan etkilenen bir kadina olay yerinde müdahale edilirken, üst katta oturanlar balkonlara çikarak nefes alabildi.

Antalya'da 3 Katli Apartmanda Yangin Panigi


Yangin, saat 21.30 siralarinda Kepez ilçesi 15 Temmuz Caddesi üzerinde bulunan 3 katli bir apartmanin birinci katinda çikti. Edinilen bilgiye göre, dairenin caddeye bakan kismindan dumanlarin çiktigini gören mahalle halki evde yasayanlara haber verdi. Bunun üzerinde evde bulunan 3 kisi kendisini disari atti. Durum daha sonra 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi yönlendirildi.

Apartmanda yasayan vatandaslar büyük korku yasadi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina kisa sürede müdahale etti. Yangin yaklasik 30 dakikalik müdahalenin ardindan söndürülerek kontrol altina alindi. Dumandan etkilenen bir kadina ise ilk müdahale olay yerinde bulunan saglik ekipleri tarafindan yapildi. Ambulans içerisinde bir süre müsahede altinda tutulan kadin daha sonra normale döndü. Yangin dolayisi ile apartmanda yasayan vatandaslar da büyük korku yasadi. Vatandaslarin birçogunun dumandan etkilenmemek için balkona çiktigi görüldü.

Yanginin neden çiktigi itfaiye ekipleri tarafindan hazirlanan rapor sonrasinda netlik kazanacak. Polis ekipleri yangin ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA