Akçaabat Belediyesi Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Her alanda vatandasin yaninda olmaya gayret eden Trabzon’un Akçaabat ilçe belediyesi, sosyal belediyecilik anlayisiyla gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaslara; kiyafet, hasta karyolasi, tekerlekli sandalye, kirtasiye, hos geldin bebek ve gida yardimi gibi birçok yardim paketi ile halkinin yaninda olurken Sali günleri Pazar yerinde vatandaslara sicak çorba ikram ediyor.

Hizmette hep bir fazlasini hedeflediklerini belirten Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, “Akçaabatli vatandaslarimizin her zaman yanindayiz. Onlara elimizden gelen her türlü destegi vermeye çalisiyoruz. Vatandaslarin; sosyal yardimlari hizli, sürekli ve adil bir sekilde alabildikleri, görmezden gelinmedikleri, sosyal hayata güvenle katilabildikleri bir sistem kurmaya çalisiyoruz. Vatandaslarimizin özellikle kis mevsiminde herhangi bir magduriyet yasamasini istemiyoruz. Sadece kiyafet degil bütün sosyal yardimlarimiz 12 ay boyunca devam ediyor” dedi.

Engelli vatandaslara, hasta ve yaslilara Akçaabat Belediyesi olarak sahip çiktiklarini ve destek olduklarini belirten Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, “Çesitli nedenlerle sakat kalan veya dogustan engelli olan vatandaslarimizi topluma kazandirmali, onlari sosyal hayatin içerisine çekmeliyiz. Sosyal Belediyeciligin en önemli gereksinimlerinden birisi de budur. Akçaabat Belediyesi olarak engelli vatandaslarimizin hayatini kolaylastirma yönünde çalismalar yapiyoruz. Bizler belediye olarak üzerimize düsen görevi en iyi sekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Imkânlarimiz dogrultusunda engelli kardeslerimizin her zaman yaninda olacagiz. Bizlerin onlara destegi ile evlerine bagli kalmayarak sosyallesme imkâni bulacaklar. Vermis oldugumuz tekerlekli sandalyeler ailelerimizin derdine bir nebze deva olduysa ne mutlu bizlere. Onlari mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA