BBP Genel Baskan Yardimcisi Ugur Bulut, Ardahan'da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskan Yardimcisi Ugur Bulut, "Dogru kimden gelirse gelsin yaninda olan, yanlis da kimden gelirse gelsin onun karsisinda olan bir siyasi üslup ile hayatini devem ettiren bir siyasi hareketiz" dedi.

BBP Genel Baskan Yardimcisi Ugur Bulut, Ardahan'da


BBP Genel Baskan Yardimcisi Ugur Bulut, partililerle bir araya geldigi Ardahan’daki Lezzet-i Kür Restoran’da yaptigi konusmada, Türkiye’nin 81 ilini gezeceklerini söyledi.

Ziyaretler kapsaminda Ardahan’da olmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Bulut, "Sizlere öncelikle burada bayragimizi dalgalandirdiginiz için tesekkür ediyorum. Dogru kimden gelirse gelsin yaninda olan, yanlis da kimden gelirse gelsin onun karsisinda olan bir siyasi üslup ile hayatini devem ettiren bir siyasi hareketiz. Bu nedenle gittigimiz her ilde partimize olan ilginin gün be gün arttigini görmenin mutlulugunu yasiyoruz. Türkiye’de üye sayisini yüzde 300 arttirmis tek siyasi organizasyonuz. 2023 seçimlerine en iyi hazirlanan siyasi organizasyonlardan biriyiz. Halktaki teveccühü görüyoruz." diye konustu.



Dövizin asagi dogru çekildigi bu süreçte, hayat pahaliligin da ortadan kalkmasi gerektigini söyleyen Bulut, ’’Türkiye’de uygulanan dalgali kurdan dolayi yükselen dövizden ve hayat pahaliligindan dolayi, raf fiyatlarindan baslamak üzere akaryakit, dogalgaz ve elektrik fiyatlarinin yükseldi. Daha sonrasinda hükümetimiz, merkez bankasi ve bakanlar kurulu toplantisinin ardindan müdahale edildi. Ve döviz asagi yönde çekilmeye basladi.

Döviz kurlari asagiya dogru çekilirken, Döviz’in yükseldigi dönemlerdeki hayat pahaliligin da bir an önce ortadan bertaraf edilmesi lazim diye düsünüyoruz. Burada öncü lokomotifin devletin kurumlarinin olmasi gerekli. Basta elektrik ve dogalgaz olmak üzere akaryakit fiyatlarini devletimiz asagi yöne çektiginde göreceksiniz ki piyasalar da rahatlayacaktir’’ açiklamasinda bulundu.

Ardahan’in özellikle hayvancilik konusunda önemli bir yeri oldugunu vurgulayan Bulut, hayvanciligin daha da iyi noktalarda olmasi için gerekli desteklerin verilmesi gerektigini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA