Vodafone'den Yeni Yil Kampanyasi

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Bülent Hancioglu: 'Yeni yila özel kampanyamizda da akilli telefondan bluetooth kulakliga pek çok ürünü indirimli fiyatlarla sunuyoruz'.

Vodafone yeni yil kampanyasinda akilli telefondan bluetooth kulakliga pek çok üründe cazip indirimler yapiliyor.

Vodafone'den yapilan açiklamaya göre, Vodafone, 22 Aralik-11 Ocak arasinda, yeni yila özel seçili teknolojik cihazlarda tarifeye ek pesin fiyatina 12 ayda ödeme firsati sunuyor. Kampanya kapsaminda sunulan ürünler arasinda Xiaomi Mi Band6 akilli bileklik, JBL T125 Bluetooth kulaklik ve TCL L7 32 GB akilli telefon gibi cihazlar yer aliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Bülent Hancioglu, sunduklari avantajlarla müsterilerin yaninda olmaya devam ettiklerini belirterek, "Gerek magazalarimizdan gerekse online kanallarimizdan müsterilerimizin her tür teknoloji ihtiyacina yönelik kampanyalar düzenliyoruz. Yeni yila özel kampanyamizda da akilli telefondan bluetooth kulakliga pek çok ürünü indirimli fiyatlarla sunuyoruz. Gelecegin teknolojilerine bugünden sahip olmak isteyenleri Vodafone’a davet ediyor, herkesin yeni yilini kutluyoruz.” ifadelerini kullandi.

- Ücretsiz tamir hizmeti

Öte yandan aralik ayinda Vodafone’dan alinan tüm akilli telefonlarda ekran kirilmasi ve hasarlarina karsi ücretsiz tamir hizmeti içeren Ekranim Güvende paketi 12 ay boyunca hediye ediliyor. Bu paketle müsteriler bedeli 3 bin TL’ye varan bir hizmeti ücretsiz alabiliyor.

Vodafone müsterileri, 150 pilot magazada baslatilan bütünlesik kanal deneyimini mümkün kilan kisisel dijital asistan TOBi sayesinde online’a özel cihaz ve kampanyalara magazalardan da ulasabiliyor. Müsteriler, begendikleri ürünleri magazalardan satin alabildikleri gibi, online magazada yer alan daha çesitli ürün yelpazesinden bir ürün tercih edebiliyor ve bu ürünlerin istedikleri adrese teslim edilmesini talep edebiliyor.

Kaynak: AA