Köy Okullarina Iç Isitan Kampanya

Saglik Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Elim Sende Toplulugu, köy okullarinda egitim gören ögrenciler için kampanya baslatti.

Köy Okullarina Iç Isitan Kampanya
Üniversite ögrencilerinin gönüllülük esasina dayali olarak düzenledigi kampanyayla ilgili bilgi veren Elim Sende Toplulugu Danismani Ögretim Görevlisi Tunahan Filiz, köy okullarinda özellikle okul öncesi araç ve gereçlerin temininde zorluklar yasandigini gözlemlediklerini belirterek, kirtasiye malzemesi ve giyim ihtiyacini karsilamak için kampanya baslattiklarini belirtti.

Bayburt kamuoyunda destek beklediklerini ifade eden Filiz, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

"Küçük çocuklarin kalplerine dokunmak ve yüzlerinde bir tebessüm olusturmak. Her çocugun esit egitim almasi gerektigi sürekli ifade edilen konularin basinda gelmektedir. Ancak köy okullarina devam eden minik yavrularimizin çesitli sebeplerden dolayi özellikle okul öncesi araç-gereçlerini temin etmekte zorlandiklarini biliyoruz. Ögretmenler araç-gereç eksikliginden dolayi çocuklarin egitimlerinde çesitli sorunlarla karsilasmaktadir. Çocuklarin yasamis olduklari bu zorluklarin giderilmesi ve egitimlerine daha etkili bir sekilde devam edebilmeleri için destege ihtiyaç duyduklarini çesitli yardim platformlarinda gözlemliyoruz. Bayburt Saglik Hizmetleri MYO Elim Sende Toplulugu olarak köy okullarinda egitimlerini sürdüren okul öncesi ögrencileri ve ilkokul ögrencilerinin kirtasiye malzemesi ve giyim ihtiyacini karsilamaya yönelik baslattigimiz kampanyaya sizleri de davet ediyoruz. Bu anlamda bizi yalniz birakmayacaginizi biliyoruz. Simdiden tesekkürlerimizi sunariz.”
Kaynak: İHA