'Havza'nin Gelecegi Çok Parlak'

Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza için güç birligi yaptiklarini ifade ederek, “Havza’nin gelecegi çok parlak” dedi.

'Havza'nin Gelecegi Çok Parlak'
Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ve Havza TSO Baskani Erkan Acar’dan olusan heyet Merzifon Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB) incelemelerde bulundu. Havza heyeti ilk olarak Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntas’i makaminda ziyaret etti. Yapilan görüsmede Havza OSB’ye yatirimci yönlendirilmesi ve yapilabilecek is birligi konularinda istisarelerde bulunuldu. Heyet daha sonra OSB’deki önemli firmalari gezdi.

“Bizim için mesafenin önemi yok”

Ziyaretle ilgili açiklama yapan Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza OSB’ye yatirimci bulmak adina çalismalara agirlik verildigini kaydederek, “Bizim için mesafenin önemi yok. Gerekirse tüm yatirimcilarimizi tek tek ziyaret ederek ilçemize davet edecegiz. Yaptigimiz her çalisma ilçemizin gelecegi için. Havza OSB insallah kisa süre sonra 4 bin 500 dekar alana kavusacak. Ne kadar çok yatirimci bulursak Havza ve bölgemiz o kadar çabuk kalkinir” dedi.



“Havza’nin gelecegi çok parlak”

Havza Kaymakami Cengiz Nayman ise Havza için güç birligi yaptiklarini ifade ederek, “Havza’nin gelecegi çok parlak. Tüm kurumlarimiz ile birlikte tek bir ize basarak ilerliyoruz ve bu bizi daha güçlü yapiyor. Ilçemize gelecek yatirimcilarimiza elimizden gelen her türlü destegi verecegiz” diye konustu.

Havza TSO Baskani Erkan Acar ise “Havza OSB’nin görünürlügünü arttirmak ve yatirimci bulmak için çalismalarimiza ara vermeden devam edecegiz. Insallah Havza ve bölgemiz Havza OSB ile büyüyecek” seklide konustu.

Kaynak: İHA