AK Gönüller Sokak Hayvanlarini Unutmuyor

Balikesir’in AK Parti Edremit Ilçe Baskanligi Yönetimi, haftalik olagan yönetim kurulu toplantisini, Kazdaglari’nda soguk havada mücadele eden hayvanlari besleyerek yapti.

AK Gönüller Sokak Hayvanlarini Unutmuyor
Geçtigimiz yil AK Parti Edremit Ilçe Baskanligi tarafindan baslatilan ’Can Dostlar Yasasin’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsaminda, tonlarca kedi ve köpek mamasi tedarik edildi ve ilçenin bir çok noktasinda can dostlarin temel ihtiyaçlari saglandi. Bölgede örnek teskil eden proje hiz kesmeden sokak hayvanlari için sürdürülürken, AK Parti Edremit Ilçe Baskanligi, soguk kis günlerinde gida bulmakta zorluk çeken Kazdaglari’ndaki hayvanlari unutmadi.

Haftalik Olagan Yönetim Kurulu Toplantisi’ni Kazdaglari’nin Hanlar Mevkiinde gerçeklestiren Ilçe Yönetiminin etkinligine, AK Parti Edremit Ilçe Kadin Kollari Yönetimi ve Ilçe Gençlik Kollari Yönetimi de katildi.

AK Parti Edremit Ilçe Baskani Ekrem Umutlu, sokak hayvanlarina özellikle çetin kis aylarinda ve yaz sicaklarinda destek olunmasi gerektigine vurgu yapti. Baskan Umutlu, "Can Dostlar Yasasin projemiz ile sehir içinde ve sehir disinda yasam mücadelesi veren can dostlarimiza sahip çikmaya çalisiyoruz. Onlarin da yasam hakki oldugunu unutmayalim. Her firsatta can dostlarimiza desteklerimizi esirgemeyelim. Bu aksamki toplantimiza katilarak sogukta hayatta kalmak için mücadele eden can dostlarin gida ihtiyaçlarini karsilamaya gelen tüm AK Gönüllülere tesekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA