Kaymakam Çimsit, Korkuteli'ne Veda Etti

Içisleri Bakanligi kararnamesiyle Korkuteli Kaymakamligi’ndan Yüksekova Kaymakamligi’na atanan Ömer Çimsit, 3 yildir görev yaptigi Korkuteli ilçesine veda etti. Kaymakamlik lojmani önünden tüm kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcileri ve siyasi parti ilçe temsilcileri tarafindan ugurlanan Kaymakam Çimsit, herkesten helallik istedi.

Kaymakam Çimsit, Korkuteli'ne Veda Etti
Duygusal anlarin yasandigi ugurlama töreninde konusan Belediye Baskani Ömer Niyazi Islek, “Kiymetli Kaymakamimiz ile birlikte istisare içinde birlikte çalistik. Tecrübelerinden faydalanmak bizlere nasip oldu. Allah kendisinden razi olsun. Korkuteli’ne çok önemli hizmetleri oldu. Ilçemize çok kiymetli hizmetleri olan, bizler gibi ilçemizi çok seven degerli Kaymakamimiza çok tesekkür ediyor ve çalisma hayatinda muvaffakiyetler diliyoruz.” diye konustu.

Ugurlama programindan duydugu memnuniyeti paylasan Kaymakam Ömer Çimsit, Baskan Ömer Islek ve ilçe müdürlerine tesekkür etti. Ilçe Müdürlerinin görevlerinde gayretli çalismalar ortaya koyduklarini belirten Kaymakam Cimsit " Her birine hakkim helaldir. Allah hepsinden razi olsun. Ilçede görev yaptigim 3 yillik süre içerisinde her zaman insan sevgisinin yüceligine, hukukun üstünlügüne ve yaptigim görevin kutsalligini ön planda tutarak hizmetlerimi yürüttüm.Her zaman ’Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturuyla ülkemizin ve milletimizin hizmetkari olmak için çaba harcadim. Tabii ki bulundugumuz makamlar gelip geçicidir önemli olan arkamizda güzel bir iz, güzel bir eser birakabilmektir. Tabi ki ayriliklar hüzün verici, fakat Korkuteli’nden güzel duygular ve güzel anilarla ayriliyorum" diye konustu.

Kaymakam Çimsit’in konusmasinin ardindan tüm katilimcilara tesekkür ederek alkislarla ugurlandi.
Kaynak: İHA