'Venera Ensemble' Konseri DOB'da

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 23 Aralik Persembe aksami saat: 20.00’de Hasim Iscan Kültür Merkezi’nde ‘Venera Ensemble’ konserini gerçeklestirecek.

'Venera Ensemble' Konseri DOB'da
Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçilari mezzo soprano Gülçin Gültekin, viyolonsel sanatçisi Veronika Yeliz Efe ve arp sanatçisi Senem Çine’den olusan ‘Venera Ensemble’ adini Göbeklitepe’den Eski Yunan kültürüne, Mezopotamya’dan uzak doguya kadar çaglar boyu birçok sanatçiya esin olmus Venüs gezegeninden aliyor.

Müzik düzenlemeleri Serkan Akbiyik’a ait olan konserde Serkan Akbiyik’in My Beatiful Woman ve Rüya, A. Piazzola’nin Oblivion, G.Bizet’in Carmen operasindan Habanera ve Sequidilla aryalari, G. Cinquetti’nin La Spagnola ile Yemen Türküsü üç kadin sanatçinin duyarliligindan süzülüp sanatseverler ile bulusacak.

Fiyatlari 25 ile 40 TL arasinda olan konserin biletleri Hasim Iscan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydani’ndaki opera giselerinin yani sira biletini al internet adresinden de temin edilebilecek.
Kaynak: İHA