Yasli Kadina Temizlikçi Soku

Antalya’da yasli bir kadinin emekli maasinin bulundugu cüzdani, eve daha önce tanistigi ve temizlik amaciyla gelen bir kisi tarafindan çalindi. Olay aninda sahsa direnmesi sonucu elinin de burkuldugunu belirten kadin, “Içerisinde dün çektigim emekli maasim vardi. Bir kurus dahi harcamadim” dedi.

Yasli Kadina Temizlikçi Soku
Olay, Muratpasa Ilçesi Varlik Mahallesi 184 sokak üzerinde bulunan 5 katli bir apartmanin ikinci katinda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yalniz yasadigi ögrenilen Nazife Gülyaz’in (74) evine daha önce tanidigi bir kisi gelerek temizlik yapacagini söyledi.

Kadini içeri alan yasli kadin, bir süre sonra sahsin masa üzerinde içerisinde 2 bin 900 TL emekli maasi bulunan cüzdanini aldigini gördü. Yasli kadin dirense de sahis cüzdani alarak olay yerinden kaçti. Öte yandan yasli kadinin olay aninda ise elinin burkuldugu da ögrenildi.

Parkta tanistigini söyledi

Yasli kadin komsularindan yardim isteyerek durumun polise bildirilmesini istedi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polislere olayi anlatan kadin, parasini çalan sahisla parkta tanistigini söyledi.

Bunun üzerine polis ekipleri kadini da yanlarina alarak parka gitti. Parkta yapilan incelemede sahis bulunamadi. Polis kaçan sahsin yakalanmasi için çalisma baslatti.

"Bir kurus dahi harcamadim"

Adeta hayatinin sokunu yasayan yasli kadin ise, “Masanin üstünde cüzdan vardi. Aldi gitti cüzdani. Sahsi taniyorum. Çantanin içerisinde dün çektigim 2 bin 900 TL emekli maasim vardi. Bir kurus harcamadan hepsi gitti. Kolumu burktu” diye konustu.

Kaynak: İHA