Millet Kütüphanesi'nde Çalismalar Sürüyor

Düzce Belediyesi tarafindan sehir merkezinde bulunan eski Kaymakamlik lojmaninin millet kütüphanesine dönüstürülmesi çalismalari hizla devam ediyor. Çatisi onarilan lojmanin iç tadilatina da baslandi.

Millet Kütüphanesi'nde Çalismalar Sürüyor
Düzce merkeze bagli Kültür Mahallesi’nde Millet Bahçesi’nin hemen yaninda bulunan eski Kaymakamlik lojmanin tahsisinin alinmasiyla, alanin Millet kütüphanesine dönüsmesine karar verilmisti. Geçtigimiz günlerde binada çati onarimina baslayan Düzce Belediyesi ekipleri, tadilatin kisa sürede tamamlanmasinin ardindan binanin içerisinde boya-badananin yani sira iç tesisatlarin elden geçirilmesine yönelik çalismalarina basladi.



Tefrisat iç tadilatin ardindan baslayacak

Binanin iç tadilatinin bitirilmesiyle birlikte iç tefrisatinin yapilacagi ve Millet Kütüphanesi adi altinda en kisa süre içerisinde halkin hizmetine sunulacagini belirten Baskan Özlü, “Düzce bizim evimiz diyerek çiktigimiz yolda sehrimizdeki degisim ve dönüsümüne hep birlikte taniklik ediyoruz. Alt yapidan üst yapiya birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Milet Kütüphanesi de bunlardan biri. Sehrin kalbinde ruhumuzu arindirabilecegimiz, nezih bir ortamda keyifli vakit geçirebilecegimiz ayni zamanda hem ögrencilerimizin hem de vatandaslarimizin yeni bilgiler edinip kendilerini gelistirebilecekleri bir mekanimiz olacak” dedi.



“Halkimizin sahipleneceginden süphem yok”

Baskan Özlü, Millet Bahçesiyle bir bütün halinde vatandasa hizmet verecek olan Millet Kütüphanesinin egitim noktasinda sehre büyük bir ivme kazandiracagini söyleyerek, “Halkimizin Millet Bahçesini nasil sahiplendigini gördük. Ayni sekilde Millet Kütüphanesini de sahipleneceklerinden süphemiz yok. Iç tadilat ve tefrisatinin ardindan açilisini da hep birlikte yapacagiz. Millet Kütüphanesi Düzce’ye çok yakisacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA