Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde ulasim kontrollü saglaniyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Sekerpinar-Gebze kavsaklari 34-45. kilometrelerinde köprü ön germeli kiris montaji çalismasi gerçeklestiriliyor. Bu nedenle 22.00-06.00 saatlerinde TEM Sekerpinar Kavsagi'ndan itibaren otoyolun Ankara yönü trafige kapatilarak, sürücüler D100 yoluna yönlendirilecek ve TEM Gebze Giseleri'nden tekrar otoyola giris yapabilecek. D100 yolundan gelenlere TEM Sekerpinar Kavsagi'ndan Ankara yönüne katilim kapali olacak, Istanbul yönüne katilim ise açik tutulacak.

TAG Otoyolu'nun Misis-Yilankale kavsaklari 3-6. kilometrelerinde (Baklali mevkisi) kavsak ve yol yapim çalismalari sebebiyle Gaziantep istikameti trafige kapatilarak, ulasim Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Korkuteli-Elmali yolunun 26-49. kilometrelerinde yapim çalismalari dolayisiyla sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Söke-Milas yolunun 26. kilometresinde menfez yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Inönü-Kütahya yolunun 41-42. kilometrelerindeki Sporkent Köprüsü'nde genlesme derzi bakim ve onarim çalismasi sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Eceabat-Gelibolu yolunun 2-3. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim tek seritten iki yönlü saglaniyor.

Yazihan-Malatya yolunun 24-29. kilometrelerinde (Boztepe Baraji mevkisi) yapim çalismalari nedeniyle ulasima kontrollü izin veriliyor.

Vezirköprü-Havza yolunun 30-36 ve 38-45. kilometrelerinde bölünmüs yol yapim çalismalari sebebiyle ulasim kontrollü devam ediyor.

Iyidere-Ikizdere yolunun 36-37. kilometrelerindeki yapim çalismasi dolayisiyla ulasim tek seritten kontrollü sürdürülüyor.

Susehri-Gölova yolunun 11-13. kilometrelerinde üst yapi yenileme çalismalari nedeniyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA