Baskan Küpeli'den 3 Aralik Dünya Engelliler Günü Mesaji
Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

“Organize sanayi bölgemiz daha da güçlü”
“Atölyemizde çalisan gençlerimizle birlikte organize sanayi bölgemiz daha da güçlü” diyen Baskan Küpeli engelli bireylerin sagladigi katki hakkinda konustu.
Konuyla alakali Küpeli, “Biz sanayiciler daha verimli çalisiyoruz. Yasam sevincimiz artti, hayata bakis açimiz degisti. Çok sayida gencimizi de çesitli fabrikalarda istihdam etme sansimiz oldu. Engelliler Montaj Atölyesinden 2019 yilindan bu yana yararlanan engelli çok sayidaki bireyimiz çesitli fabrikalardan istihdam edildi. Her dönem yeni kursiyerler alarak, bu sayiyi sürekli arttiriyoruz. Bölgemizdeki 7 fabrikaya önemli oranda is yapildi ve halen 5 fabrika ile çalismalar devam ediyor. Bugüne kadar ise 6 milyon adetten fazla ürünün montaji yapildi. Engelli bireylerimiz haftanin 5 günü burada çalisarak üretimimize katki sunuyorlar. “Üretene engel yok” slogani ile hareket eden bireylerimiz, azim ve disiplinli çalisma anlayislari ile kendilerini ispatladi. Tepebasi Belediyemiz ile ne kadar dogru bir is yaptigimiz yakin zamanda almis oldugumuz ödülle kanitlandi. Engelliler Montaj Atölyesi, 2021 Sürdürülebilir Is Ödülleri’nde, “Çesitlilik ve Kapsayicilik” dalinda ödüle layik görülerek bizleri bir kez daha gururlandirdi” diye belirtti.
