Amasya'da 'Kaderimin Oyunu' Heyecani

Ilk bölümünün çekimleri Amasya’da yapilan ‘Kaderimin Oyunu’, 3 Aralik Cuma günü yayinlanmaya basliyor.

Amasya'da 'Kaderimin Oyunu' Heyecani
Dizinin basrollerinde Öykü Karayel, Akin Akinözü ve Sarp Apak yer aliyor. Kaderimin Oyunu, iki çocuguyla genç yasta hayata tutunmaya çalisan Asiye’nin hayatini ekrana getirecek.

Sehzadeler sehrinin güzelliklerini tanitmayi amaçladiklari için izleyicileri ekran basina davet eden Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, “Herkes televizyonlarinin basina kilitlenip bu diziyi izlemeli. Dizi kesinlikle basarili olacak” dedi.

Fragmani büyük ilgi gören dizinin Amasya için bir firsat olacagini vurgulayan Baskan Sari, “Bu kentte ne var’ diye soracak olursaniz. Amasya’da tarih var. Doga, medeniyet, kültür, hayat var. Amasya’da ask var. Çünkü burasi Ferhat ile Sirin’in diyari” diye konustu.

Yesilirmak’in kiyisinda siralanan Yaliboyu Evleri, 2 bin yillik tarihi surlar ve geçmise meydan okuyan köprüleriyle Avrupali asiklarin romantik sehri Venedik’i aratmadigi için gelenlerin kenti "Anadolu’nun Venedik’i” diye adlandirdiklarini hatirlatan Mehmet Sari, “Biz tayyareyiz, Venedik helikopter. Gelsinler de görsünler. Bizim seviyemiz daha yüksek” seklinde konustu.

Dizi ekibinin Amasya’yi dogal bir film stüdyosuna da benzettiklerine deginen Sari, yapimci ve yönetmenleri davet edip her türlü imkani saglayacaklarini söyledi.



3 Aralik Cuma günü saat 20.00’de izleyiciyle bulusacak diziyi heyecanla beklediklerini anlatan vatandaslardan Adeviye Yardim, “Orada ‘Amasya’ diye haykirmasi bile bana gurur veriyor” ifadelerini kullanirken Mustafa Özcan ve Mahmut Uysal da hiç kaçirmadan izleyeceklerini belirttiler.
Kaynak: İHA