EGC'de Sarikaya'yi Kinadi

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Muharrem Sarikaya’nin yaptigi hareketin affedilmez oldugunu açikladi.

EGC'de Sarikaya'yi Kinadi
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Muzaffer Kosan, canli yayinda Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani ile program yaparken IHA muhabiri gazeteci Ahmet Demir’e Türkiye’nin gözü önünde Muharrem Sarikaya’nin yaptigi hareketin affedilmez oldugunu belirterek kinadi.

Kosan yayinladigi mesajinda, “Habertürk Ankara Temsilcisi ve yazari gazeteci Muharrem Sarikaya’nin, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ile röportaj yaptigi sirada ses teknikerine tokat attigi görüntüleri üzüntü ile izlemis bulunuyorum. Meslektasimiza meslektasimiz diyemeyecegim Sarikaya tarafindan yapilan bu hareketi siddetle kiniyorum.

Gazeteci Muharrem Sarikaya’nin, Gaziantep’te canli yayin esnasinda isini yapan Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin saldirisini kiniyoruz ve meslektasimiza destegimizi belirtiyoruz. Sarikaya’nin bir basin emekçisi meslektasimiza yaptigi vicdana, ahlaka ve insan onuruna sigmayan hareketini siddetle kiniyor, Muharrem Sarikaya’yi bugün itibari ile meslektasimiz ve “gazeteci” olarak tanimamakla birlikte sessiz kalan tüm kesimlere de tepkimizi ortaya koyuyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA