TKDCD Baskani Bozkurt'tan INVAMED-RD Global Üretim Kampüsü'ne Ziyaret

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Dernegi (TKDCD) Baskani Prof. Dr. Kürsat Bozkurt, INVAMED-RD Global Üretim Kampüsü’nü ziyaret etti.

TKDCD Baskani Bozkurt'tan INVAMED-RD Global Üretim Kampüsü'ne Ziyaret
Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Dernegi Baskani Prof. Dr. Kürsat Bozkurt, arastirma ve gelistirmeye, inovasyona ve girisimcilige dayanan bütüncül yaklasimla gelistirdigi yasami degistiren tedavi çözümleriyle saglik teknolojilerine yön veren INVAMED-RD Global üretim kampüsünü ziyaret etti. Arastirma projelerinin odagi insan sagligi için yenilikçi ve katma degeri yüksek tedavi çözümlerinin üretilmesi olan INVAMED-RD Global’in Baskani Rasit Dinç ve kalp damar cerrahisi alaninda gerek ulusal gerekse uluslararasi nitelikte gerçeklestirdigi çalismalarla büyük önem arz eden Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Dernegi Baskani Prof. Dr. Kürsat Bozkurt bir araya geldi. Büyük bulusmada dünyada markalasmis ileri teknolojiye dayali üretimi gerçeklestirilen INVAMED-RD Global ürünleri, gelecege yönelik küresel saglik stratejisiyle uyumlu kalp damar cerrahisi alaninda yapilan bilimsel çalismalar ve saglik sanayi isbirligi ile “Saglik için Tam Bagimsiz Üretim” hedeflerine iliskin fikir teatisinde bulunuldugu belirtildi.

INVAMED-RD Global olarak saglik alaninda bilimsel buluslarin yönlendirilmesi ve dokunduklari hayatlari iyilestirmek için gelecege yön verme odakli Ar-Ge faaliyetleri yürüttüklerini belirten Rasit Dinç, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandiran kiymetli hocamiz Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Dernegi Baskani Prof. Dr. Kürsat Bozkurt’a tesekkürlerimizi sunariz” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA