Senfoni Orkestrasindan 100. Özel Konseri
Gaziantep’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. yil dönümü kutlama etkinlikleri kapsaminda senfoni orkestrasi tarafindan Gaziantep’in Kurtulusu’nun 100. Yil Konseri gerçeklestirildi.

Konser sonunda ise Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sef Matthew Coorey ile konserin gerçeklestirilmesinde emegi geçenlere çiçek vererek tesekkür etti.
Konser sonunda söz alan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, su ifadeleri kullandi:
“Gazi sehrimizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yili etkinlikleri çerçevesinde bugün Gaziantep’e geldikleri için Bilkent Senfoni Orkestrasi’na tesekkür ediyorum. Siz degerli misafirlerimize de bizleri yalniz birakmadigi için, bu güzel gecede bizlerle beraber oldugunuz için tesekkür ediyorum. Insallah, bu ilki olsun, bundan sonraki süreçlerde de Gaziantep’te Bilkent Senfoni Orkestrasi’ni misafir etmekten onur duyariz. Tekrardan hos geldiniz, seref verdiniz. Kurtulus Bayramimiz kutlu olsun.”
