(Özel) Çaylari Uçarak Servis Ediyor

Bursa’da çayci her gün 12 kilometre yürümekten yoruldu. Gelistirdigi sistemle artik çaylari yürümeden servis ediyor.

(Özel) Çaylari Uçarak Servis Ediyor
Buttim Is Merkezinde çay ocagi isleten Vedat Güngör, 20 yildir çay ocagi isletmeciligi yapiyor. Her 15 yil her gün esnafa çay dagitmak için 12 kilometre yürüyen esnaf artik yürümekten yorulunca yürümeden çay servis edecegi sistemleri arastirmaya basladi.

Bir arkadasinin tavsiyesi üzerine elektrikli kaykayla tanisan esnaf kullanmayi bu aleti kullanmayi ögrenerek artik çaylarini bununla hiç yürümeden servis etmeye basladi.

5 yildir elektrikli kaykayla çay servisi yapan esnaf artik çaylarini daha hizli ve sogumadan müsterilerine götürürken hiç yorulmuyor. Ilk kez elektrikli kaykayla çay servis edildigine ilk kez sahit olanlar ise büyük saskinlik yasiyor.

Her gün 12 kilometre yürümekten yorulunca elektrikli kaykayla tanistigini ifade eden Vedat Güngör, "Ben burada 20 yildir çay ocagi isletmeciligi yapiyorum. Uzun yillar çaylari yürüyerek servis ettim. Her gün 12 kilometre yürüyordum buda beni çok yoruyordu. Bir arkadasimin tavsiyesi üzerine elektrikli kaykayla tanistim. Ilk baslarda kullanmakta zorlandim. Simdi alistim çaylari hiç yorulmadan kisa sürede servis ediyorum. Il kez bu sekilde çay servis ettigimi görenler büyük saskinlik yasiyor" dedi.

Kaynak: İHA