Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu'nun Ulucak-Karasuluk kavsaklari 0-5. kilometrelerinde bakim ve onarim çalismalari gerçeklestirilecek. Bu nedenle otoyolun Izmir-Istanbul istikametlerinde sirasiyla sag ve sol seritler trafige kapatilarak, ulasim diger seritlerden saglanacak.

TAG Otoyolu'nun Misis-Yilankale kavsaklari 3-6. kilometrelerinde (Baklali mevkisi) kavsak ve yol yapim çalismalari sebebiyle Gaziantep istikameti trafige kapatilarak, ulasim Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Söke-Milas yolunun 26. kilometresinde menfez yapim çalismalari dolayisiyla ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Aksehir-Yunak yolunun 50-55. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle ulasima kontrollü izin veriliyor.

Zonguldak-Karabük il siniri-Yenice-Karabük yolunun 26-27. kilometrelerinde sev yüzeylerinde çelik ag yapim çalismalari sebebiyle ulasim 08.00-17.00 saatlerinde tek seritten kontrollü saglaniyor. Sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mecitözü-Amasya yolunun 23-26, Pinarbasi-Sariz yolunun 6-12. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim bu kesimlerde bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Inönü-Kütahya yolunun 41-42. kilometrelerindeki Sporkent Köprüsü'nde genlesme derzi bakim ve onarim çalismasi nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Iyidere-Ikizdere yolunun 36-37. kilometrelerindeki yapim çalismasi sebebiyle ulasim tek seritten kontrollü saglaniyor.

Ardahan-Çildir yolunun 27-28. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA