Kahraman Soförlere Özel Hediye

Izmir’de ki·s¸i·ye o¨zel yatak üretimi yapan Ashly Bedding, önemli bir sosyal dayanisma örnegi daha sergiledi. Kahraman soförlere yatak hediye edildi.

Kahraman Soförlere Özel Hediye
IETT soförlerinin, zor hava kosullarinda görevlerini yerine getiren kurye çalisanlarina verdikleri destege iliskin görüntüler üzerine harekete geçtiklerini belirten SPM Ltd’in Genel Koordinatörü ve Ashly Bedding markasinin kurucusu Asli Özoguz, videoda görüntülenen iki IETT soförüne yatak hediye ettiklerini söyledi.



Istanbul 15 Temmuz Sehitleri Köprüsü üzerindeki lodostan etkilen motorlu kuryelere siper olup, kamuoyunda takdirle karsilanan soförlere ulastiklarini dile getiren Özoguz, soförlerin gün boyunca yasadiklari stresten rahat bir gece uykusu ile kurtulabilmeleri için bu adimi attiklarini dile getirdi.

Bu hediyelerin yerine ulasmasinda emegi geçen herkese tesekkürlerini sunan Asli Özoguz, “Kafa Radyo sponsorlugumuz ile Ashly Bedding’in adinin duyulmasi bizim için hos bir tesadüf oldu. Ashly Bedding ailesi olarak sevgili IETT soförleri Adem Çaliskan ve Osman Yurtseven’e IETT araciligiyla bizleri hatirlatacak birer hediye vermek istedik” diye konustu.

Kaynak: İHA