Denizliye Ilk Kar Tanesi Labada'ya Düstü

Labada Gurme, 2021 yilini ugurlamaya günler kala herkesi heyecanlandiran sürprizleriyle 2022 yilini karsilamaya hazirlaniyor.

Denizliye Ilk Kar Tanesi Labada'ya Düstü
Yilbasi için bir dizi hazirlik yapan isletme ilk sürprizini giris kapisina kurdugu kar makinasiyla gerçeklestirdi. Yoldan geçenlerin de merakla izledigi anlarda Labadaya gelenler kar yagisi altinda salona giris yapiyor. Kar yagisi seanslari gerçeginden farksiz bir ambiyans olusturuyor. Kis mevsiminin heyecanini yasayan konuklara içeride farkli bir konsept bekliyor. Özel olarak dekore edilen yeni yil kösesinde ailelerin fotograflari çekiliyor. Güzel duygularin objektiflere yansitildigi çekimden sonra bu kareler gerçek fotograf kâgidina basilarak konuklara yilbasi hatirasi olarak hediye ediliyor.

"Kösemizi de özel olarak hazirladik"

Yilbasi sürprizleri konusunda bilgi veren Labada Gurmenin Isletme sahibi Gonca Saldanli, "Konuklarimizin kendileri ve sevdikleri için alabilecekleri hediyeler, sicak çikolata setleri, firindan yeni çikmis özel tasarim yeni yil kurabiyeleri, çocuklari ile keyifli zaman geçirebilecekleri kurabiye yapma seti gibi birçok alternatifin bulundugu bir kösemizi de özel olarak hazirladik" dedi.

"Ikramlarimizi halkimizin begenisine sunduk"

Saldanli, yilbasi aksami için canli müzik ve seçmeli yilbasi menüsünün hazirlandigini belirterek, "Geceyi evinde karsilamak isteyenleri de unutmadik. Seçmeli ikramlarimizi halkimizin begenisine sunduk. Her ikisi içinde bizimle iletisime geçerek rezervasyonlarini geç kalmadan olusturmalarini, sinirli kontenjanda yer almalarini tavsie ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA