Sahte Içki Imalathane Ve Dopalarina Sok Baskin

Gaziantep’te sahte içkiden zehirlenerek 3 kisinin hayatini kaybetmesinin ardindan sahte içki imalathane ve depolarina sok baskinlar düzenlendi. Nizip ve Sahinbey ilçelerinde gerçeklestirilen iki ayri operasyonda 57 sise sahte içki, 14 litre dökme içki, 583 sise bandrolsüz içki ele geçirildi.

Sahte Içki Imalathane Ve Dopalarina Sok Baskin
Gaziantep’in Nizip ilçesinde aldiklari sahte içkiden zehirlenen 10 kisiden 3’nün hayatini kaybetmesinin ardindan yilbasi öncesinde sahte ve kaçak içkilere yönelik operasyonlar hiz kazandi. Gaziantep’in Nizip ilçesinde 3 kisinin öldügü, 7 kisinin ise tedavi gördügü olayin hemen yapilan operasyonlarda gözaltina alinan 2 kisiden biri çikarildigi mahkemece tutuklandi. Ilçede iki ayri adrese düzenlenen baskinda 2 kisi daha gözaltina alinirken 583 adet gümrük kaçagi ve bandrolsüz kaçak içki ile 10 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi.

Gaziantep’in Sahinbey ilçesinde Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerince yürütülen operasyonda ise sahte içki imalathanesi olarak kullanilan bir is yeri ve eve baskin düzenlendi.

Yapilan aramalarda 57 sise sahte içki, 16 litre dökme içki, 750 adet etiket, 214 adet bos sise, 50 adet kapak, 1 litre anason, 1 adet pompali tüfek ele geçirildi.

Operasyonda 1 kisi gözaltina alinirken, süpheli sahsin islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adli makamlara sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA