Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Hendek-Gümüsova kavsaklarinda üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde Istanbul istikameti kesimler halinde trafige kapatilarak, ulasim diger istikametten iki yönlü saglaniyor.

TEM Otoyolu'nun Hadimköy-Mahmutbey kavsaklarinda üstyapi yenileme çalismalari sebebiyle her gün 22.00-06.00 saatlerinde Istanbul istikameti kesimler halinde trafige kapatilarak, ulasim diger istikametten iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Ankara-Nigde Otoyolu'nun Kirsehir baglanti yolu 2. kilometresindeki yapim çalismasi dolayisiyla 25 Aralik'a kadar Kirsehir istikametinde sag serit trafige kapatilarak, ulasim kontrollü sürdürülecek.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-6. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle Izmir-Ankara istikameti trafige kapatilarak, ulasim diger istikametten iki yönlü devam ediyor.

TAG Otoyolu'nun Misis-Yilankale kavsaklari 3-6. kilometrelerinde (Baklali mevkisi) kavsak ve yol yapim çalismalari sebebiyle Gaziantep istikameti trafige kapatilarak, ulasima Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Izmit-Kandira yolunun 0-19. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine uymalari gerekiyor.

Aydin-Mugla yolunun 6-8. kilometrelerinde Çiftlikköy Kavsagi yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü saglaniyor.

Beysehir-Seydisehir yolunun 13-14 ve 22-26 ile Kayseri-Kirsehir yolunun 104-105 ve 110-115. kilometrelerindeki yapim çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Tokat-Sivas yolunun 28-29. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla bölünmüs yolun bir bandi (Sivas-Tokat istikameti) trafige kapatilarak, ulasim bölünmüs yolun diger bandindan iki yönlü devam ediyor.

Kaynak: AA