Adana'da Iki Evin Üzerine Devrilen Agaç Hasara Yol Açti

Yikintilarin arasinda mahsur kalan köpek çevredekiler tarafindan kurtarildi.

Adana'da iki evin üzerine devrilen kavak agaci hasara neden oldu.

Merkez Yüregir ilçesi Sariçam Mahallesi'ndeki tek katli iki evin üzerine agaç devrildigi ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Iki evin damina devrilen agaç büyük çapli hasara yol açti.

Bu sirada olay yerinde bulunanlar, enkazin altinda mahsur kaldigini fark ettikleri "Karamel" isimli köpegi bulundugu yerden çikartti.

Ev sahiplerinden Bayram Avcilar, gazetecilere yaptigi açiklamada, uyuduklari sirada büyük bir ses duyduklarini söyledi.

Sesin ne oldugunu anlamakta zorluk çektigini belirten Avcilar, "Biz evde çocuklarla birlikte dört kisi kaliyoruz. Kamyon, otobüs kaza yapti zannettim. O sesle yataktan kalktim. Kendime geldigimde agacin evin üzerine devrildigini fark ettim. Çocuklar hep agliyorlardi korkudan. Köpegim yan tarafta fazla esyayi koydugum yerdeydi. Onu zor çikarttik yikilan yerin altindan. Esyalarimiz hep zarar gördü. Hiçbir seyimiz kalmadi." diye konustu.

Ev sahibi Melahat Avcilar da daha önce yetkililere devrilen agacin kesilmesi için bilgi verdiklerini dile getirerek, "Ben, torunlarimla 13 kisi ayni evde yasiyoruz. Gece yatarken evin içine sanki 10 tir girmis gibi bir ses geldi. Çocuklar kafasini korkudan yorganin altina sakladi. Çikamadilar yorganin altindan. Evlerimizde büyük hasar meydana geldi." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA