Yeni Yil Çiçeklerle Karsilanacak

18-19-20 Aralik tarihlerinde Akmerkez’de düzenlenecek olan Istanbul’un mis kokulu festivali Floralfest’te yeni yil çiçeklerle karsilanacak.

Yeni Yil Çiçeklerle Karsilanacak


Bu yil Akmerkez’de ikinci kez çiçek tutkunlariyla bulusmaya hazirlanan Floralfest, çiçekleriyle AVM’yi mis kokulu bir bahçeye çevirmeye hazirlaniyor. Çiçeklerin büyüleyici renkleriyle tasarimin bulusacagi festivalde bu yil da yilbasi tasarim konsepti ön planda olacak.

Türkiye’nin en iyi çiçek tasarimcilari ve butik çiçekçilerinin yani sira farkli alanlarda katilimcilarin da yer alacagi Floralfest’te ziyaretçiler, hayatin her alaninda çiçeklerin var olduguna taniklik ederken, bu yilin çiçek trendlerini yakindan takip edebilme imkani da yakalayacak.

Verilen bilgiye göre, Çiçekler hakkinda her seyin yer alacagi festivalin etkinlik programinda; tadi damakta kalacak yenilebilir çiçeklerden çikolata ve kek süsleme atölyesi, hayatin her aninda fayda saglayacak aranjman ve konsept buket hazirlama atölyeleri, yilbasi sofralariniz için masa tasarim atölyeleri ve floral tablo atölyeleri de yer aliyor. Grapevent organizasyonuyla düzenlenecek olan Floralfest’in festival boyunca yapilacak etkinliklerine dair detaylar floralfest.com.tr adresinden ve sosyal medya hesaplarindan takip edilebiliyor.
Kaynak: İHA