Ugur'da Basari Ödüllendiriliyor

Ögrencilerin basari düzeylerini ölçmelerine imkan taniyan ve 2022-2023 egitim ögretim dönemi için Ugur Okullarinda ve Ugur Kurs’ta burs olanagi saglayacak Ugur Kabul Sinavi, Türkiye genelinde 8-9 Ocak 2022 tarihlerinde yüz yüze gerçeklestirilecek. Ugur Okullari Genel Müdürü Nil Çiçek, “Ögrenciler sinavdan aldiklari puana göre akademik düzeyini degerlendirebilecek” dedi.

Ugur'da Basari Ödüllendiriliyor
Yarim asri askin deneyim ve basari gelenegi ile ögrencilerini gelecege hazirlayan Ugur Okullari’nin her yil düzenledigi Ugur Kabul Sinavi (UKS) Türkiye genelinde 8-9 Ocak 2022 tarihlerinde gerçeklestirilecek. Sinav Türkiye genelinde tüm ögrencilerin yüzdelik dilimlerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini gelistirmelerine katki saglayacak.

Yüzde 100’e varan egitim bursu

Sinava katilan ögrenciler basari oranlarina göre yüzde 100’e varan egitim bursu kazanma sansi yakalayacak. Türkiye genelinde, 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sinif ögrencilerine yönelik düzenlenecek Ugur Kabul Sinavi sonuçlarina göre ögrenciler, sinava girdikleri okullarin burs kontenjani kapsaminda burslu okuma sansi elde edecek. 4,5,6,7. sinif ögrencileri için düzenlenecek sinav, toplam 60 sorudan olusacak ve sinavin süresi 90 dakika olacak. 8,9, 10 ve 11’inci sinif ögrencilerine yönelik sinavin süresi 120 dakika olacak. 8. siniflara 75 soru, 9 ve 10. siniflara 80 soru, 11. sinif ögrencilerine ise 90 soru yöneltilecek.

Kaliteli egitimi Türkiye’nin dört bir yaninda ögrencilerle bulusturmayi hedeflediklerini söyleyen Ugur Okullari Genel Müdürü Nil Çiçek “54 yillik deneyimin verdigi güçle bugün 52 ilinde 112 okulumuz ve 127 kurs merkezimizde 85 bin ögrencimizle egitim serüvenimizi sürdürüyoruz. Türkiye genelinde gerçeklestirdigimiz Ugur Kabul Sinavi’na Ugurlu ögrencilerimizin yani sira Türkiye genelindeki tüm ögrenciler katilabiliyor. Böylece ögrenciler, sinavdan aldiklari puana göre hem eksiklerini görme sansi buluyor ve kendi akademik düzeyini degerlendirebiliyor. Ayrica sinava katildigi okuldan veya kurstan sinav sonuç karnesini alan tüm ögrencilere dijital egitim platformu Metodbox’a ve Ugur Dijital’e 1 ay süreyle erisim hakki veriyoruz” dedi.

Basvurulur 7 Ocak’ta sona eriyor

UKS’ye basvuran tüm ögrenciler HES Kodu ile yüz yüze sinava kabul edilecek. Ögrencilerin HES kodlari web basvurusunda alinacak ve sinav günü de kontrol edilerek ögrenciler okula alinacak. Sinav esnasinda malzeme alisverisi yapilmayacak. Temiz hava sirkülasyonu saglanmasi amaciyla sinif kapilari açik sekilde sinav gerçeklestirilecek. UKS’ye basvurular 7 Ocak tarihinde sona erecek.
Kaynak: İHA