Rektör Çiftçi, Yatirimlar Için Ankara'da

Hayata geçirilmesi planlanan projeler için Ankara’ya giden Çankiri Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Çankiri Milletvekili ve AK Parti Grup Baskanvekili Muhammet Emin Akbasoglu’yla bulustu.

Rektör Çiftçi, Yatirimlar Için Ankara'da
Çankiri Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, üniversiteye kazandirilmasi planlanan yeni fakülteler ve mevcut fakültelerin fiziki mekanlarinin gelistirilmesi ile ilgili bir dizi ziyaretler gerçeklestirmek için gittigi Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Ziyarette Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Çankiri Milletvekili ve AK Parti Grup Baskanvekili Muhammet Emin Akbasoglu ile bir araya geldi.

Görüsmede konusan AK Parti Grup Baskanvekili Muhammet Emin Akbasoglu, "Çankiri’ya kazandirilacak her çalismayi desteklemeyi hemsehrilerimize karsi sorumlulugumuz olarak degerlendiriyoruz. Bu minvalde Saygideger Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin Çankiri Karatekin Üniversitesi’ne kazandirmayi planladiklari yeni fakülteler, bölümler ve fiziki mekanlar için üstümüze düsen destegi saglayacagiz. Bu anlamda Çankiri Karatekin Üniversitesi’nin 2022 Yili Bütçe görüsmeleri ile TBMM’de kabul edilen 250 Milyon 650 Bin TL’lik bütçesinin ülkemize, Çankirimiza ve Üniversitemize hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Misafirperverlikleri için Saygideger Akbasoglu’na tesekkür eden Rektör Çiftçi, " Ülkemize, sehrimize ve bilim dünyamiza katma deger olusturacak projeler için akademik ve idari personelimizle birlikte gayret sarfederken gerek yerel gerek Ankara bürokrasimizin desteklerini ardimizda hissetmek bizim için mutluluk verici bir durum. Çalisma azmimizi ve istegimizi artiran bu destegi Sayin Milletvekilimizle her görüsmemizde yakindan hissetmek bizi ziyadesi memnun ediyor. Kendilerine üniversitemiz ve çalisma arkadaslarim adina ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA